BASKENT PEER

BASKENT PEER Baskent Peer

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1194 beoordelingen
21 okt 2021 om 21:16 We hadden een schotel scampi en die was heel lekker en ook nog lekker warm . De bezorg tijd was perfect
17 okt 2021 om 22:46 Zelfs tijdens het weekend word het warm en correct gemaakt , perfecte zaak !
12 okt 2021 om 20:38 Het is altijd een beetje afwachten hoe de bestelling deze x gaat zijn. Vorige x dat we een kapsalon hadden genomen was het lekker, nu deze x was het vlees aangebrand, weinig frietjes en veel te veel saus. Bestelling was er veel vroeger als verwacht..
10 okt 2021 om 19:05 Sneller geleverd dan aangeven Top
4 okt 2021 om 11:30 Eten was nog maar lauw… lang moeten wachten…we hadden gevraagd zonder tomaat en zat er wel bij… Als we zelf gaan afhalen is het altijd top! Dus geen levering meer voor ons… 3 x tegenvaller…
4 okt 2021 om 1:50 İk bestel elke weekend en altijd tevreden met deze topzaak.is altijd heerlijk en warm,Dankuwel jongens !
2 okt 2021 om 23:49 Prima!
27 sep 2021 om 18:34 Levertijd was prima, zelfs te vroeg en het eten was warm genoeg bij levering. Eten viel wel tegen, frietjes waren slap en veel te veel zout en de kip en vlees bij de schotel en kebab waren droog en met weinig smaak.
26 sep 2021 om 18:44 Om kwart voor 7 mijn eten besteld, ging 40 minuten duren. Uiteindelijk was het half 9 eer ik mijn koude kebab en koude slappe frieten kon opeten. Veel honger had ik niet meer. Heel slechte ervaring
24 sep 2021 om 22:12 Heerlijk en op tijd! We vragen altijd zonder pepers, maar toch zitten ze er steeds bij.
22 sep 2021 om 20:42 Mocht wat warmer zijn bij levering
19 sep 2021 om 21:02 Expliciet pepers gevraagd, geen gekregen. Tweede keer dat dit voorvalt.