BASKENT PEER

BASKENT PEER Baskent Peer

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1282 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Baskent Peer. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 19:45 We hadden bij één menu extra's aangevinkt & betaald, maar niet gekregen. Voor het overige OK.
26 jun 2022 om 19:50 Anders altijd tijdig geleverd, nu 3x maal gebeld geweest dat ze mijn bestelling verwisseld hadden, geen probleem mee,maar zeg dan dat men een verse schotel /bestelling zal brengen, en niet een met koud vlees en frietjes die koud en tja slap zijn,
26 jun 2022 om 14:07 Eten was lekker en op tijd. Vriendelijke bezorger
25 jun 2022 om 18:20 Schotel scampi met champions... Geen 5 scampi's op de schotel, heel veel champions met water, frieten doorweekt van het water, cocktail saus vergeten bij te doen...toch 19 euro betaald!! Erg
24 jun 2022 om 20:54 Eten was koud en niet volledig doorbakken. Jammer, wij bestellen hier niet meer
18 jun 2022 om 19:04 Sneller bezorgd dan verwacht. Vriendelijke kerel. Lekkere schotel mix gegeten
14 jun 2022 om 15:42 Eten goed en nog lekker warm. Perfecte levering op de minuut.
12 jun 2022 om 10:00 Was wel ok kan altijd beter Ik zou anders doen maar dat ben ik ik denk dat het snel moet gaan
10 jun 2022 om 23:35 2 grote broodje zonder groente 1 met groenten 1 zonder groenten Veel vlees zit er niet meer tussen ze Gaat hard achteruit
7 jun 2022 om 19:43 Altijd lekker eten en snelle service
5 jun 2022 om 22:53 Dikke duim mannen
5 jun 2022 om 20:42 Lange wachttijd